Milwaukee varmejakke i kamuflasje – en varm nyhet til iskalde jegere

Milwaukee som er kjente for ? produsere elverkt?y til profesjonelle brukere retter n? med lanseringen av C12 HJ varmejakke i kamuflasje siktet mot jakt og friluftsinteresserte.
Jakken lanseres i kj?levannet av den suksessfulle Milwaukee C12 HJ varmejakke i r?dt som tok markedet med storm og satte en ny standard innenfor innovasjon p? arbeidsplassen.
Den nye C12 HJ varmejakke prydes av Realtree AP? kamuflasje som er det mest popul?re og allsidige kamuflasjem?nster p? markedet og er derfor perfekt til jakt, fiske og andre friluftsaktiviteter.
Gjennom ? utnytte innovativ teknologi varmer jakken kroppen og stimulerer blodsirkulasjonen p? selv de kaldeste dager. Jakken leveres med et Milwaukee M12 1,5 Ah Lithium-Ion elverkt?ybatteri som ligger gjemt i en diskret lomme og leverer opp til 6 timer konstant oppvarming pr. lading. For de som tilbringer lengre perioder i skog og mark er ogs? et 3.0 Ah batteri tilgjengelig som gir helt opp til 12 timers konstant oppvarming pr. opplading.
M12 batteriet er kompatibelt med hele Milwaukee sin serie av over 25 kompakte 12 V batteriverkt?y, f.eks. C12 HZ, den kompakte bajonettsagen som sammen med Milwaukees rustfrie bajonettsagblader er perfekt til ? dele opp slakt.
Jakken leverer jevn, god varme og uovertruffen brukerkomfort takket v?re sine tre varmesoner som er sydd inn i materialet. Varmesonene er strategisk plassert for ? gi brukeren optimal oppvarming av kroppens kjerneomr?der. De slitesterke varmeelementene har tre niv?er; lav, medium eller h?y og betjenes enkelt gjennom en knapp plassert p? jakkens innside. Varmeelementene gj?r at man slipper ? v?re i bevegelse for ? holde varmen i krevende, kalde omgivelser. Man kan komfortabelt sitte p? post i timevis uten ? fryse.
Takket v?re softshellmaterialet er jakken b?de vindtett og vannavvisende og leverer fleksibilitet og bevegelsesfrihet under alle v?rforhold. Materialet er i tillegg st?ysvakt som sammen med et praktisk feste til jaktlisens eller fiskekort gj?r den til en yndet f?lgesvenn for enhver jeger, fisker og andre friluftsintresserte.
Med lanseringen av kamuflasjejakken best?r M12 serien n? av over 25 produkter hvor alle kan brukes med samme batteri og lader.

Se hele M12 verkt?yserien p? hjemmesiden http://mtechnology.milwaukeetool.no

Egenskaper
Driftstid: Opp til 6 timer kontinuerlig varmelevering
pr. opplading. ( Opp til 12 timer med 3.0 Ah batteri)
Realtree AP ? kamuflasjem?nster
Vannavvisende og vindtett.
Tre varmesoner varmer kroppens kjerneomr?der.
Tre varmeniv?er i tillegg til oppvarmingsfunksjon.
Enkel niv?kontroll diskret plassert p? jakkens innside
Praktisk batteriholder plassert i diskret lomme p? jakkens bakside.
Tekniske data for Milwaukee C12 HJ varmejakke
Driftstid 1,5/3.0 Ah batteri: 6/12 timer
Varmesoner: 3 (H?yre/venstre bryst og rygg)
Varmeniv?er: 3 + Oppvarmingsfunksjon
Lommer: 2 sidelommer + brystlomme for Mobil/MP3/Samband
Materiale: Soft Shell: 95% Polyester / 5% Spandex
Batteri: 1,5 Ah M12 12V LITHIUM-ION (3.0 Ah selges separat)
Vedlikehold: H?ndvask uten batteri
St?rrelser: L-3XL

Mer informasjon
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Magnus Karlsson p?
tlf. (+46) 705 43 95 71 eller e-post: [email protected]
Finn n?rmeste Milwaukee-forhandler ved ? kontakte kundeservice p? telefon 800 124 93. Mer informasjon om Milwaukees produkter finner du p? www.milwaukeetool.no.
Om Milwaukee
For mer enn 80 ?r siden ble det f?rste Milwaukee-verkt?yet laget i Wisconsin i USA. Siden da har Milwaukee fokusert p? én visjon: ? produsere de beste og mest slitesterke elektriske verkt?yene til profesjonelle brukere. I dag er Milwaukee et navn som forbindes med produkter av den h?yeste kvalitet, lengste levetid og st?rste p?litelighet som kan kj?pes for penger.
Hos Milwaukee er heavy duty mer enn en del av et motto. Det er et l?fte om ? tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeni?rer skaper ikke bare verkt?y. De skaper verkt?y som l?ser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer p?litelig. Verkt?y som aldri svikter deg. Verkt?y som st?r distansen ut.

Authors
Top