K?ret til Norges beste vikar

Konkurransen om ? bli Norges beste vikar ble vunnet av sykepleier Annelise Brun. Hun har jobbet som vikar innen helsesektoren over hele landet, og har gjort det til en egen karrierevei ? v?re vikar, kombinert med reising. ? Et dr?mmeliv, konstaterer Annelise Brun.
Konkurransen ble arrangert av bemanningsselskapet Manpower, og fikk inn hele 430 nominasjoner til Norges beste vikar. Til slutt var det Annelise Brun som stakk av med seieren.
– Jeg er overveldet! Dette var utrolig morsomt, og det er skikkelig motiverende ? f? denne anerkjennelsen, sier Annelise Brun.
De siste 12 ?rene har hun jobbet som vikar for flere bemanningsbyr?er, siste ?ret for Manpower.
– Mange har lurt p? om jeg ikke f?r meg fast jobb, men jeg har hatt det ogs?! Jeg foretrekker ? v?re vikar p? grunn av friheten, jeg jobber n?r jeg vil og har fri n?r jeg vil. Som vikar f?r jeg tilbakemelding mellom hvert oppdrag som gir god motivasjon til ? gj?re en enda bedre jobb. Jeg har funnet ut at det lurt ? v?re ekstra positiv, ydmyk og gj?re jobben skikkelig for ? f? innpass p? nye arbeidsplasser, sier Annelise.
Hun var mellom oppdrag og p? reise i Europa da hun fikk overbrakt nyheten om at hun er k?ret til Norges beste vikar fra konserndirekt?r Thor Bendik Weider i Manpower, som ledet juryen.

Juryens begrunnelse
– Vi er stolte over ? ha funnet fram til Annelise, hun er en av dem som gj?r en fantastisk innsats for at kabalen skal g? opp ute p? arbeidsplassene. Selv har hun gjort vikarjobbingene til en egen karriere, mens andre ser p? det som en inngangsport til fast jobb, Vi vil takke alle som har nominert sine kandidater, og er glade for at vikarenes innsats blir lagt merke til og satt pris p?, sier Weider.
Juryen som k?ret vinneren besto i tillegg av Even Hagelien fra NHO-service, Pia Sofie Walle fra IKEA og Per-Espen Magnussen fra Gjensidige.
– Annelise Brun utstr?ler stor entusiasme og er faglig dyktig i jobben som sykepleier, hun gj?r en forskjell p? arbeidsplassen b?de faglig og sosialt. Hun har bevisst valgt ? jobbe som vikar p? grunn av den friheten det gir til ? jobbe ulike steder, m?te nye mennesker og til ? reise mellom oppdragene. Hun er sv?rt positiv og fleksibel og alltid p?litelig. Annelise fikk flere solide nominasjoner i konkurransen med honn?rord som hardtarbeidende, vitebegj?rlig og inkluderende. Annelise Brun er Norges beste vikar! heter det i juryens begrunnelse.

Finalistene
Kriteriet for ? bli k?ret til Norges beste vikar var ? gj?re en forskjell p? arbeidsplassen, sosialt og faglig. Vikaren skal v?re kompetent, p?litelig, fleksibel og positiv. Blant nominasjonene var det sv?rt mange verdige kandidater, og de ti som til slutt kom med blant finalistene var:

Espen Halvorsen, 29 ?r, Hordaland, vikarpool IKEA
Silje Rastum, 26 ?r, Hordaland, kundeservice Gjensidige
Annelise Brun, 44 ?r, Akershus/?stfold/Oslo/Oppland, sykepleier
Ingunn Westerb?, 29 ?r, S?r-Tr?ndelag, kundeservice Fokus Bank
Samin Kamali, 27 ?r, S?r-Tr?ndelag, barnehage
Christel Bakke, 47 ?r, Hordaland, resepsjon MSD Animal Health
Roy Heireth Carlsen, 36 ?r, Oslo, kantineassistent
Marit N?sheim, 30 ?r, Hedmark, fysioterapeut
Ronny Geiger, 46 ?r, S?r-Tr?ndelag, milj?konsulent
Amal Mahagedera, 42 ?r, Nord-Tr?ndelag, ?k/adm Telenor

Bildetekst: Annlise Brun, Norges beste vikar, har jobbet som sykepleier over hele Norge. Her fra Troms? hvor hun har jobbet i flere perioder.
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Tove B? Laundal, Informasjonssjef: [email protected], eller telefon: 950 288 04
F?lg oss p?: www.manpower.no, www.manpowerblogg.no og www.facebook.com/ManpowerNorge
Om ManpowerGroup
ManpowerGroup? er verdensledende i ? finne riktig bemanningsl?sning, basert p? menneskers potensiale og bedrifters ambisjoner. P? denne m?ten skaper vi ?Innovative Workforce Solutions?.

ManpowerGroup hjelper b?de sm? og store bedrifter i alle bransjer under varemerkene: ManpowerGroup Solutions, Experis, Manpower og Right Management.

Vi er lokalisert i mer enn 80 land over hele verden. Ved global forst?else og lokal kompetanse, ?ker vi v?re kunders suksess. Virksomheten i Norge genererer over 35 000 oppdrag ?rlig. Vi har kontorer i 35 byer og tettsteder og 11 000 medarbeidere knyttet til oss.

Authors
Top