Utdanning

Fretex og Scandic Vulkan med nytt samarbeid

Fretex og Scandic Vulkan med nytt samarbeid
Det nye tilbudet handler kort fortalt om å ta vare på de klærne som gjester vil gi, og klær som blir glemt, kastet eller lagt igjen når gjester har sjekker

Dato: 28-01-2016 13:03 CET Opprinnelig tittel på pressemeldingen: Fretex og Scandic Vulkan med nytt samarbeid Kategori: , Arbeidsliv Sosiale spørsmål Livsstil, mote, fritid Turisme Miljø, energi Mat, drikke Det nye tilbudet handler kort fortalt om å ta vare på de klærne som gjester vil gi, og klær som blir glemt, kastet eller lagt igjen når gjester har sjekker ut.

Det nye tilbudet handler kort fortalt om å ta vare på de klærne som gjester vil gi, og klær som blir glemt, kastet eller lagt igjen når gjester har sjekker ut.

Hver eneste uke opplever Scandic Vulkan at klær blir etterlatt av gjester ved hotellet. Selv om det ikke er de store mengdene, er det likevel en ressurs som kan utnyttes bedre enn hva den blir i dag.

– Omtrent 2 kg klær blir lagt igjen på våre hotellrom hver uke, forteller hotelldirektør Monica Egeberg ved Scandic Vulkan.

– I utgangspunktet høres kanskje ikke dette så mye ut, men gjør vi et raskt overslag blir det hvert eneste år etterlatt mer enn 100 kg med klær, og det bare på vårt hotell.

Fretex på alle rom
Hotelldirektøren er rask med å presisere at alle gjenglemte klesplagg uansett blir tatt vare på i minst tre måneder slik at gjester har godt tid til å hente eller få klærne sendt hjem innen de blir gitt videre til Fretex. Først og fremst håper hun flere gjester vil benytte anledningen til å gi fra seg klær de ikke lenger har bruk for, men som andre kan ha glede av.

Fretex-posen som har fått det flotte navnet «The Hotel Recycle Bag», vil finnes på alle hotellrom på Scandic Vulkan.

A to już wiesz?  Takeda to implement three CSR programs focusing on solutions to maternal and child healthcare problems in Africa and Asia.

– Med kort vei til både trendy Grünerløkka og Oslos øvrige shoppingmuligheter er det fristende for våre gjester å handle mer enn hva man har plass til å ta med seg hjem. Dette tilbudet rett og slett god service ovenfor våre gjester, samtidig som det gir Fretex kjærkomne inntekter. «Caring» er en av Scandics verdier, og nå gjør vi det enkelt for også våre gjester å gjøre en liten gjerning som kan gjøre den store forskjellen for andre.

Alle bidrag viktig
For Fretex er alle klær som kommer inn av stor betydning. Alt som selges i Fretex-butikkene er med på å gi mennesker alt fra suppe og et sted å overnatte til å få tilbake troen på framtiden. For en organisasjon med små ressurser og en stor arbeidsoppgave, er alle bidrag veldig viktige.

– Fretex jobber for mer gjenbruk og gjenvinning, og er hele tiden på utkikk etter nye kanaler for innsamling. Samarbeidet med Scandic kan bidra til mer gjenbruk og det er en fin påminnelse til gjestene om at Fretex gjerne tar imot klær – og kanskje gir de til Fretex når de kommer hjem. Jo mer Fretex får, jo flere mennesker kan vi hjelpe og jo bedre er det for miljøet!, avslutter kommunikasjonssjef Trine Gjermundbo i Fretex.

For mer informasjon, kontakt:

Monica Egeberg, hotelldirektør Scandic Vulkan: +47 92 66 15 27, [email protected]
Kristian Røise Dahl, PR- og kommunikasjonsrådgiver Scandic Norge: +47 958 41 992, [email protected] Kilde: Pressekontor Scandic Hotels Norge – PRESSEMELDING – ———— Hashtags: # #Arbeidsliv Sosiale spørsmål Livsstil, mote, fritid Turisme Miljø, energi Mat, drikke Arbeidsliv Sosiale spørsmål Livsstil, mote, fritid Turisme Miljø, energi Mat, drikke

A to już wiesz?  VERDENS FØRSTE BATTERIDREVNE 1” MUTTERTREKKER MED HØYT DREIEMOMENT – NÅ ER DET SLUTT PÅ KOMPRESSORER OG GENERATORER!

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy