Utdanning

Over to millioner følger disse stjernene på TikTok

Over to millioner følger disse stjernene på TikTok
TikTok: Carina Olsson, Jørgen Wear, Sara Cecilie Leite, Victoria Olsen,Sabina Majaliwa, Nicholas Løken, Silje Sirnes Winje. Bak: Kevin Haugan, Ida Celine Nordhaug Rad 3: Magnus

TikTok: Carina Olsson, Jørgen Wear, Sara Cecilie Leite, Victoria Olsen,Sabina Majaliwa, Nicholas Løken, Silje Sirnes Winje. Bak: Kevin Haugan, Ida Celine Nordhaug Rad 3: Magnus Waaler Anders Wenaas, Kristoffer Kaalsaas,Karl Fredrik Førli, Birk E.Skar

Dato: 03-03-2020 13:43 CET
Opprinnelig tittel på pressemeldingen: Over to millioner følger disse stjernene på TikTok
Kategori: , barn influenser Norges Innsamlingsråd TikTok Nordic Family påvirkere

​Kreativitet, abligøyer og humor har gitt disse profilene mer enn to millioner følgere på TikTok. Nordic Screens samlet før helgen 14 av de nye norske stjernene på verdens raskest voksende sosiale medier plattform. 

– Du må rett og slett ha underholdningsteft for å lykkes med video på denne plattformen. Kreativitet og formidlingsevne er noe denne gjengen har, sier Stian Barsnes-Simonsen. Han er kreativ leder i Nordic Screens og kanalsjef for selskapets barne- og familiesatsing Nordic Family.

INNHOLD MED GODE VERDIER

– Jeg fattet først interesse for plattformen fordi det var et sosialt medium som ikke primært handler om hvor vakker og vellykket du er, men som inspirer til kreativitet, humor og ablegøyer, sier innholdsansvarlig for Nordic Family, Silje Sirnes Winje.

Den tidligere NRK Super-profilen har selv 50 600 følgere på TikTok, en plattform hun har hatt fokus på lenge.

– Det kan høres trivielt ut, men jeg tror det er veldig positivt, kanskje spesielt for den oppvoksende jentegenerasjonen, at det finnes plattformer som hyller annerledesheten og gøyskapen i deg, sier Winje.

– Nordic Family brenner for å lage engasjerende, verdibasert innhold for barn og unge på de plattformene de faktisk befinner seg. Barn og unge fortjener et større mediemangfold, sier Winje.

A to już wiesz?  Elin Bang Tverfjeld er fungerende administrerende direktør i Norges arktiske studentsamskipnad

MULIGHETER FOR MERKEVARER

De fleste medie- og kommunikasjonshus satser ikke på de unge målgruppene, men Nordic Screens går motstrøms med sin barne- og familiesatsing Nordic Family.

Nordic Screens tror det ligger gode muligheter for merkevarer, men det gjelder å trå riktig.

– TikTok er et strålende sted å møte barna med budskap som fremmer demokrati, medborgerskap, bærekraft, livsmestring og folkehelse, og dermed en ypperlig plattform for aktører som ønsker å ta samfunnsansvar.

– Via TikTok kan man stimulere til leselyst, lære om dyrenes verden, lære om nettvett, inspirere til samfunnsdeltagelse, lære om realfag, språk, økonomi og mye, mye mer. Det er en ny lekeplass for å løfte viktig innhold, understreker Barsnes-Simonsen

ALWAYS ON-PLATTFORM

Innholdsansvarlig Silje Sirnes Winje understreker også at TikTok har en egen produksjonsform man må beherske for å lykkes på plattformen.

– TikTok er utvilsomt en «always on-plattform». Man må publisere jevnlig og relativt ofte. Det er avgjørende å følge med på trender og evne å tilpasse dette til budskapet man ønsker å presentere, sier Sirnes Winje. 

Kilde: Pressekontor Nordic Screens – PRESSEMELDING

————

Hashtags: # #barn influenser Norges Innsamlingsråd TikTok Nordic Family påvirkere
barn influenser Norges Innsamlingsråd TikTok Nordic Family påvirkere

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy